Ελλάδα

Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 25χρονη Ανύσια μετά από 30 μέρες

Η κατάσταση της υγείας της τραυματία από τα Τέμπη κρίνεται σταθερή αλλά και βελτιωμένη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης φοιτήτριας που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

 Σύμφωνα με το thestival.gr, η νεαρή Ανύσια βγήκε σήμερα από την Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου και η νοσηλεία της θα συνεχιστεί στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή αλλά και βελτιωμένη.

Η 25χρονη διεκομίσθη από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση του πατέρα της

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε και από τα social media, ο πατέρας της 25χρονης.

«Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ISAVORIA: Το πρώτο υπόσκαφο ξενοδοχείο στην βασίλισσα του Ιονίου
Πάτρα: Αποκατάστάθηκε η βλάβη στον Προαστιακό - Κανονικά τα δρομολόγια
Chevron Right