Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Η Ματίνα Παγώνη χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά την επιστροφή από τις διακοπές της. Σήμερα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη. Συγκεκριμένα, όπως έγινε αρχικά γνωστό, μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο νοσοκομείο.

Η κ. Παγώνη μίλησε σήμερα για την περιπέτεια της υγείας της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είμαι καλά τώρα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη, η οποία εξήγησε πως την ταλαιπώρησε κολικός νεφρού και υποχρεώθηκε να μπει στο χειρουργείο.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε και για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το τραπέζι στο οποίο βρέθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Όπως εξήγησε, επρόκειτο για ένα τραπέζι γενεθλίων στη Λήμνο, στο οποίο βρέθηκαν 12 άτομα, τα επτά από τους οποίους ήταν γιατροί και όλοι εμβολιασμένοι.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Mega Καλημέρα: To trailer της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη είναι στον «αέρα»
Ο Δάσκαλος: Backstage στα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Chevron Right