Ελλάδα

Κορονοϊός: Καλά νέα για τον 9χρονο στην Πάτρα – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του 9χρονου Μάριου στην Πάτρα, καθώς βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων.

 

Νίκησε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο 9χρονος Μάριος, καθώς το πρωί πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ της παιδιατρικής κλινικής του Ρίου.

Σχηματίζοντας το σήμα της νίκης και με ένα μεγάλο χαμόγελο, δέχθηκε χειροκροτήματα από τους ανθρώπους της εντατικής, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του επί 6 μέρες.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγωγή του μικρού στη ΜΕΘ είχε κριθεί αναγκαία μετά την εμφάνιση σοβαρής πνευμονίας.

Πλέον, ο 9χρονος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στην παιδιατρική κλινική, από την οποία αναμένεται να λάβει – οριστικό – εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της», είχε πει νωρίτερα στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και Δ/ντής του ΕΣΥ.

Ο κ. Ηλιάδης αποκάλυψε και μια έκπληξη που του επιφύλαξαν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού – ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του μικρού, συνομίλησαν μέσω Skype, μαζί του, ανέφερε!

(Με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μελέτη: Μικρότερος κίνδυνος σοβαρής Covid-19 για όσους έχουν υγιή «καλή» χοληστερίνη
Παρελθόν από το Περιστέρι ο Αργύρης Πεδουλάκης
Chevron Right