Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο λόγος, για τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία – μαμούθ από τον ειδικό εφέτη – ανακριτή Λάρισας, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος, που είναι μεταξύ των κατηγορουμένων, για το πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών.
Ο κ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος και διεκδικεί τη Δημαρχία Αιγίου, εκλήθη σε απολογία από τον ανακριτή κ. Μπακαίμη, μαζί με δύο ακόμη πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, στις 28 Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του δόθηκε προθεσμία από τον ανακριτή κ. Μπακαίμη, για τις 20 Οκτωβρίου, προκειμένου να προηγηθούν οι Δημοτικές εκλογές.
Η δική του προθεσμία συμπαρέσυρε τις απολογίες των συγκατηγορουμένων του, που θα απολογηθούν στις 18 και 19 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Η ανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Νοεμβρίου.