Ελλάδα

Αρτα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα και το παιδί του

Δεν εντοπίστηκαν ακόμη ο πατέρας και ο γιος του που αγνοούνται εδώ και τέσσερις ημέρες. 

Δεν βρέθηκαν νεκροί, παρά τις αρχικές αναρτήσεις, για το αντίθετο o πατέρας και ο γιος από την Άρτα που αγνοούνταν.

Η αστυνομία διαβεβαιώνει πως συνεχίζονται οι έρευνες με το θρίλερ της εξαφάνισης του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Άρτα και του 38χρονου γιου του να είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το LamiaReport, πατέρας και γιος αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9/23), όπου και ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Ο 38χρονος με το αυτοκίνητό του, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, είχε βγει εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού – Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο.

Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, οι οποίες και βγήκαν καλές και έτσι πήρε εξιτήριο για να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ Κλήρωση 24/9/2023: Μοιράζει σήμερα τουλάχιστον 1.300.000 ευρώ
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Γάμος στο Λυκαβηττό με πολλούς καλεσμένους (φωτο - βίντεο)
Chevron Right