Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Γεωργιανός

Στα χέρια της αστυνομίας ο φερόμενος γυναικοκτόνος για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (23/8) ο Γεωργιανός ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην οδό Γραβιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή Καραμπουρνάκι στην Καλαμαριά, όπου προσήχθη κι αναμένεται να εξεταστεί από αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του. 

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις τους και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε. Η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε από περίοικο σπεύδοντας στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν είτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς είτε αύριο το πρωί.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις»

Νωρίτερα, στο φως ήρθε μαρτυρία γείτονα της άτυχης γυναίκας, ο οποίος υποστηρίζει πως άκουσε την ίδια να παρακαλεί τον συλληφθέντα πλέον, κατηγορούμενο για τη δολοφονία της, ώστε να την αφήσει να ζήσει, ύστερα από καυγά που είχαν. Με βάση τη μαρτυρία του, ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτών.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει, ενώ είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Τζερντάν Σακίρι ανακοινώθηκε από την Λυών
ΣΥΡΙΖΑ: Έκοψαν 83.000 παιδιά από βρεφονηπιακούς εν μέσω πανδημίας
Chevron Right