Ελλάδα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 15χρονο για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συνομηλίκων του

Ζήτημα χρόνο να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή στην Κηφισιά.

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισίας για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο 15χρόνων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (24/9) στη συμβολή των οδών Αχαρνών και 1ης Μαΐου.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από υπόδειξη του συγκεκριμένου ατόμου από τα δύο θύματα. Πρόκειται για έναν συνομήλικό τους (σ.σ. γεννημένος το 2008 και αυτός) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κηφισιάς εκτιμούν ότι μετά τη συγκεκριμένη σύλληψη είναι ζήτημα χρόνου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα οι δύο 15χρονοι να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο «Παίδων».

Σε ό,τι αφορά τα έξι άτομα που είχαν προσαχθεί μετά το περιστατικό από άνδρες της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λέκκας για κακοκαιρία Elias: Κίνδυνος για κατολισθήσεις και φαινόμενα διάβρωσης στην Θεσσαλία
Συγχαρητήρια Ξενογιαννακοπούλου για τη νίκη Κασσελάκη: Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη
Chevron Right