Ένας Άγγλος φωτογράφος έχασε τη ζωή του στο φαράγγι του Βουραϊκού στα Καλάβρυτα, το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε να σπεύσει στο σημείο, καθώς οι φίλοι του άνδρα κάλεσαν το 112 αναζητώντας βοήθειας.
Ο Άγγλος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αμπελώνα στη θέση «Πόρτες» περίπου 400 μέτρα από τον δρόμο Διακοπτό – Καλάβρυτα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το kalavrytanews, ο άνδρας συμμετείχε σε ομάδα Βρετανών και Γερμανών πεζοπόρων φωτογράφων, που επισκέφτηκε το φαράγγι για να τραβήξει φωτογραφίες από τη διέλευση μαχητικών αεροσκαφών.
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα τα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν παθολογικά αίτια.