Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς, επικράτησε ένταση, το βράδυ της Δευτέρας (13/7).
Σύμφωνα με το grtimes.gr, γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα σχολεία στα οποία πηγαίνουν τα παιδιά τους και προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα.
Τότε, τους απαγόρευσαν την είσοδο και μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος βγήκε «μαινόμενος» και πιάστηκε στα χέρια με γονείς.
Επιπλέον, η αστυνομία προχώρησε σε συστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι από την εξώπορτα του δημοτικού συμβουλίου, λόγω κορονοϊού.
Παρόλα αυτά, επιτράπηκε σε δύο μέλη της επιτροπής των γονέων να μπουν μέσα στην αίθουσα, απαγόρευσαν την είσοδο στους ελάχιστους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, λόγω πανδημίας.
ΠΗΓΗ: grtimes.gr