Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στις φυλακές για ακόμη 6 μήνες

Νέα εξέλιξη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κρατούμενη για άλλους 6 μήνες παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της προσωρινής της κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου συμπληρώνονται 12 μήνες προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό, η κατηγορουμένη δικάζεται για αδίκημα που προβλέπει ποινή μέχρι και ισόβιας κάθειρξης και ως εκ τούτου η προσωρινή κράτηση μπορεί να παραταθεί μέχρι και το ανώτατο όριο των 18 μηνών που προβλέπει ο νόμος.

Σημειώνεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κριθεί προφυλακιστέα στις 4 Απριλίου μετά την απολογία της για την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στην πορεία τής ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για την απόπειρα σε βάρος του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το «μυστικό» δωμάτιο στα αεροσκάφη για το πλήρωμα: Το βίντεο που ανέβασε πιλότος
Μαζεύουν τη διάταξη για τα Πόθεν Έσχες των συζύγων των βουλευτών;
Chevron Right