Ελλάδα

Άρτα: «Φορούσε κολάρο και ήταν γεμάτος αίματα» – Όσα δήλωσε μάρτυρας που είδε τον 38χρονο

«Μου φάνηκε παράξενο ότι ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του», είπε μάρτυρας για το έγκλημα στην Άρτα.

Μία νέα μαρτυρία για το άγριο έγκλημα στην Άρτα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής αποκαλύπτει τις κινήσεις του 38χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του,

«Τον είδα την Τετάρτη το μεσημέρι γύρω στις 14:30-15:00. Έχουμε ζώα εμείς και εκεί που πέρασε ήταν τα ζώα και πίνανε νερό και επειδή ήταν μέσα στο δρόμο σταμάτησε. Έδιωξα τα ζώα για να μπορέσει να περάσει ο άνθρωπος και τον είδα ότι είναι χτυπημένος και μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του». «Τον είδα να φορά κολάρο και να είναι γεμάτος αίματα», είπε κάτοικοε τη περιοχής στην εκπομπή Live News.

Τον αναγνώρισα στο τμήμα. Peugeot μαύρο ήταν το αυτοκίνητο. Επικίνδυνος δεν μου φάνηκε. Απλά μου φάνηκε παράξενο το γεγονός ότι ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του. Το κεφάλι του από τη μια πλευρά είχε αίματα και τα χέρια του γεμάτα αίματα. Όπως κρατούσε (το τιμόνι) δηλαδή, σταμάτησε δίπλα μου εγώ τον είδα στο ένα μέτρο και τα χέρια του που κρατούσε το τιμόνι ήταν γεμάτα αίματα», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς» – Η μαρτυρία του βοσκού που τον εντόπισε

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας βοσκός εντόπισε στο μαντρί του τον γιο και κάλεσε την Αστυνομία. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στον ALPHA, o βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν για έξι ημέρες, ανέφερε τα εξής:

«Του είπαν σήκω φύγε να πάρουμε την Αστυνομία και είπε πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει. Πήραμε την αστυνομία. Έχουμε μια περιοχή συρματοπλεγμένη, για να μην μπαίνουν τα ζώα. Εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει, ήταν με το κεφάλι κρεμασμένο. Μας είπε η αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κλειστά σχολεία αύριο 27/9: Οι περιοχές που δεν θα ανοίξουν λόγω της κακοκαιρίας
Κακοκαιρία Elias - Κόρινθος: Υπερχείλισαν ρέματα στον Δήμο Νεμέας (Βίντεο)
Chevron Right