Ελλάδα

Κολωνός: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του – Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν φίλος

Ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό μιλά για τον Μίχο και τους άλλους προφυλακισμένους.

Ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό μιλά στο Star για πρώτη φορά για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της κόρης του.

Πέντε μήνες ο πατέρας της βλέπει την κόρη του να κλαίει, τη σύζυγό του πίσω από τα κάγκελα κατηγορουμένη για διακεκριμένη μαστροπεία και γείτονές του να προφυλακίζονται για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης του.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» αναφέρει ο πατέρας της 12χρονης.

63f8fd74b5e13.jpg

Η υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας της στη 12χρονη

Ο πατέρας της 12χρονης θέλει να τιμωρηθούν όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Ο ίδιος ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην κόρη του.

«Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Ο πατέρας της 12χρονης ήταν στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Ο πατέρας και τα παιδιά στηρίζουν απόλυτα τη μητέρα»

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού , αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» τόνισε ο Γιώργος Κριεμαδης, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα αντίδραση από την Εύα Καϊλή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει
ΕΕ: «Πράσινο φως» για το 10ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
Chevron Right