Ελλάδα

Ρόδος: Δύο οι δράστες της δολοφονίας του εργολάβου – Τον στραγγάλισαν με σκοινί

Οι δύο δράστες, πατέρας και γιος, σκότωσαν τον 46χρονο στη Ρόδο μετά από καυγά για οικονομικές διαφορές.

Δύο είναι τελικά οι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση πριν εξιχνιαστεί η υπόθεση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 20 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το dimokratiki.gr, ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί, ενώ όσον αφορά στους δράστες πρόκειται για πατέρα και γιο.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισμένου σε αγροτική περιοχή.

Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περίγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σωρό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αποκάλυψη - βόμβα: Επιχείρησαν να παγιδεύσουν με Predator και μη αρεστούς υπαλλήλους της ΕΥΠ
Παιδικοί σταθμοί – ΕΕΤΑΑ: Αυτοί κάνουν νέα αίτηση στο eetaa.gr
Chevron Right