Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, μεταξύ αυτών της ανιψιάς του.
Ο συλληφθείς φέρεται να φιλοξενείτο από την αδελφή του και τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/9) -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα- μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 13χρονη ανιψιά του κι ένα ακόμη 12χρονο κοριτσάκι, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης.
Κατά την ίδια καταγγελία δε, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος, εισερχόμενος πάλι στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, ενήργησε ασελγείς πράξεις και κατά αυτής.
Η καταγγελία, όπως έγινε γνωστό, έγινε από τις μητέρες των κοριτσιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ τα δύο ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου.
Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος.
Ο 38χρονος τελικά παραπέμπφθηκε στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί.
Ο εν λόγω άνδρας, που προανακριτικά αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας πως «όλα είναι ψέματα» πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση.