Ελλάδα

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η φιλόλογος – Διαφωνίες για την προφυλάκιση

Έντονες διαφωνίες υπήρξαν μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, σχετικά με την προφυλάκιση καθηγήτριας που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της.

Η φιλόλογος που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της, πρόκειται να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη καθηγήτρια απολογήθηκε την Παρασκευή (12/2) ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, ενώ όταν ολοκληρώθηκε η απολογία της, προέκυψε διχογνωμία μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Η δικαστική λειτουργός είχε την άποψη ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέα, σε αντίθεση με τον εισαγγελέα που έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Επιπλέον, τη διχογνωμία για την ποινική μεταχείριση της καθηγήτριας που είχε ερωτικές σχέσεις με τον 13χρονο αναμένεται να επιλύσει το δικαστικό συμβούλιο εντός 3 ημερών. Μέχρι τότε η φιλόλογος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η κατηγορούμενη δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση στο παιδί και την οικογένειά του.

Το χρονικό

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η κατηγορούμενη άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020.

Στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά και όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Με διαφορές το ωράριο για τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας
Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ραντζέλοβιτς μέχρι το 2024
Chevron Right