Ελλάδα

Ταύρος: Χειροπέδες σε 33χρονο – Είχε στο σπίτι του 2.000 κροτίδες

Συνελήφθη 33χρονος ο οποίος εμπορευόταν παράνομα κροτίδες στην ευρύτερη περιοχή του Ταύρου.

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου το πρωί της Τρίτης, στον Ταύρο, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 33χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμου που εμπορεύεται παράνομα κροτίδες, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δραστηριότητα.

Αρχικά, αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο να κινείται πεζός στην περιοχή του Ταύρου, μεταφέροντας σακίδιο πλάτης και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του σακιδίου και κατασχέθηκαν 20 συσκευασίες με 20 κροτίδες η κάθε μία, ενώ σε επακόλουθη έρευνα στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 1.883 βεγγαλικά.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κροτιδες, Ταυρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τολμηρός σχεδιασμός και τεχνολογίες αιχμής για το νέο Hyundai i30
Υπόθεση ντόπινγκ Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή: «Δεν έχουμε ενημέρωση» απαντά η ΕΠΟ
Chevron Right