Ελλάδα

Σε βίλα – φρούριο εφοπλιστή μπήκαν διαρρήκτες στη Φιλοθέη και έφυγαν με 900.000 ευρώ

Διάρρηξη με λεία χρήματα και κοσμήματα, αξίας 900.000 ευρώ, σημειώθηκε σε σπίτι εφοπλιστή στην οδό Μαυρομιχάλη στη Φιλοθέη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι ληστές μπήκαν στη μονοκατοικία σπάζοντας ένα διπλό τζάμι παραθύρου της εσωτερικής πισίνας και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο 2ου ορόφου 85.000 ευρώ  και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ.

Το σπίτι διέθετε πλήθος καμερών για τις οποίες υπήρχε καταγραφική συσκευή στο υπόγειο γκαράζ. Το καταγραφικό ήταν κλειδωμένο – για λόγους ασφαλείας- μέσα σε μεταλλικό κουτί, το οποίο ήταν βιδωμένο στον τοίχο. Οι δράστες βρήκαν το κουτί, το παραβίασαν και αφαίρεσαν το καταγραφικό μηχάνημα. Επίσης πριν μπουν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παράθυρο της κουζίνας του πρώτου ορόφου και την πόρτα του κήπου, σπάζοντας το τζάμι της.

Το σπίτι διαθέτει συναγερμό πλην όμως δεν ήταν ενεργοποιημένος.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εύα Καϊλή: Στις 3 Μαρτίου «κληρώνει» για την αποφυλάκισή της
Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν είχε πρόβλημα η Τζωρτζίνα» - Κατάθεση «φωτιά» από τρίτο παιδίατρο
Chevron Right