Κάμερα κατέγραψε τη ληστεία που σημειώθηκε σε βενζινάδικο, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, οι δύο θρασύτατοι δράστες, αφού διέλυσαν με φορτηγό τα προστατευτικά ρολά της επιχείρησης, στη συνέχεια εισέβαλλαν στο κατάστημα και έκλεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου βενζίνης, Τάσος Χάρκας, τόνισε ότι έχει πέσει θύμα ληστείας τουλάχιστον 8 φορές.
Συνήθως στόχος των ληστών, όπως είπε, είναι τα τσιγάρα και τα χρήματα.
«Με ένα κλεμμένο φορτηγό, έκαναν όπισθεν, έσκισαν τον ρολό, τα γκρέμισαν όλα, δεν άφησαν τίποτα. Δεν βρήκαν τίποτα σπουδαίο. 30 ευρώ. Στόχος τους είναι τα τσιγάρα. Επόμενος στόχος είναι να βάλουμε πασσάλους», είπε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και πρόσθεσε: «Με έχουν κλέψει 8 φορές. Ο μόνος τρόπος ήταν αυτός να μπουν μέσα».