Ελλάδα

Δύο νεκροί σε Κρήτη και Εύβοια από την κακοκαιρία

Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στην Κρήτη και ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα σε ορεινό χωριό στην Εύβοια. 

Δύο νεκροί σε Κρήτη και Εύβοια είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας «Μήδεια» που σαρώνει την Ελλάδα. 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη σε αγροτική δύσβατη περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, πάνω από το χωριό Καμινάκι εκεί όπου ένας κτηνοτρόφος ηλικίας 56 ετών εγκλωβίστηκε λόγω της κακοκαιρίας και έχασε τις αισθήσεις του.

Η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί ενώ πριν λίγη ώρα σύμφωνα και με τον κ. Συριγωνάκη, αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τη συνδρομή της πυροσβεστικής η σορός του μεταφέρθηκε από το ποιμνιοστάσιο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πιθανότατα και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τοπικό μέσο neakriti.gr, ο 56χρονος υπέστη ανακοπή, γεγονός ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο δεύτερος νεκρός ηλικίας 80 ετών εντοπίστηκε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του στο ορεινό χωριό Τρουπί στους πρόποδες του Όρους Καντήλι, κοντά στο Προκόπι Εύβοιας.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, υπήρξε δυσκολία στην προσέγγιση του σπιτιού του λόγω των χιονοπτώσεων. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Αύξηση 70% στο ιικό φορτίο των λυμάτων μέσα σε μία βδομάδα
Το Πρωινό: Πότε επιστρέφει η εκπομπή – τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας
Chevron Right