Ελλάδα

Μήδεια: Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της Αττικής

Δεκάδες πτώσεις δέντρων έχουν σημειωθεί στην Αθήνα λόγω του χιονιά, ενώ η «Μήδεια» έχει αφήσει χωρίς ρεύμα αρκετά νοικοκυριά στην Αττική.

Η «Μήδεια» έχει ντύσει στα λευκά την Αττική και έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, με πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος.

Οι υπηρεσίες των δήμων της Αττικής προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που δημιουργεί η επέλαση της κακοκαιρίας, ενώ πολλά νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, και στα δύο ρεύματα, από Ακαδημίας μέχρι Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω πτώσης δέντρου.

Επιπλέον, πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, στο Γαλάτσι, την Αγία Παρασκευή και σε άλλες περιοχές, ενώ η κίνηση στους δρόμους γίνεται με δυσκολία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Βασιλίσσης Σοφίας

Basilisshs sofias Zappeio Mhdeia ptwseis dentrwn Athina

Νέα Σμύρνη

Nea Smurnh Mhdeia ptwseis dentrwn Athina

Οδός Νίκη, κέντρο της Αθήνας

Nikh Mhdeia ptwseis dentrwn Athina

Ζάππειο

Zappeio Mhdeia ptwseis dentrwn Athina

Επίσης, σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση, η πλειονότητα των οποίων οφείλονται σε σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, μόνο στα Βόρεια προάστεια της Αθήνας έχουν πέσει περισσότερα από 600 δέντρα στο δίκτυο της ΔΕΗ. Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτήν την ώρα εντοπίζονται:

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, είναι οι εξής:

  • Ηλιούπολη
  • Χαλάνδρι
  • Αγ.Απόστολοι Καλάμου
  • Άγιος Στέφανος
  • Πετρούπολη
  • Γλυφάδα
  • Περιστέρι
  • Ίλιον
  • Βριλήσσια
  • Κάτω Κηφισιά
  • Μαρούσι
  • Δαχτυλίδι Αμαρουσίου
  • Λούτσα
  • Παλαιό Ψυχικό
  • Νέο Ψυχικό
  • Γραμματικό
  • Αγία Παρασκευή
  • Πολύδροσο
  • Διόνυσος
  • Καπανδρίτι
  • Κιούρκα
  • Καλογρέζα
  • Μενίδι
  • Νέο Ηράκλειο
  • Σκαραμαγκάς
  • Σαλαμίνα
  • Αυλώνας
  • Νέα Ιωνία
  • Μεταμόρφωση

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φορολογικές δηλώσεις: Κίνδυνος τα τεκμήρια
Ερντογάν: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον Κούρδων μαχητών θα επεκταθούν
Chevron Right