Μπόρες και τα καταιγίδες αναμένονται και την Τρίτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι ο καιρός θα παραμείνει άστατος, αλλά όχι παντού.
Ειδικότερα, το πρωί θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα σε Χαλκιδική και τα ανατολικά και νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας καθώς επίσης στα νότια και κεντρικά της Πελοποννήσου, στην Αττική, στην Εύβοια, στις Σποράδες αλλά και σε Λέσβο και Χίο.
Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε συννεφιές και θα έχουμε μπόρες στα Επτάνησα. Στα Δωδεκάνησα στις νότιες Κυκλάδες και στην Κρήτη θα έχουμε επίσης συννεφιές με κάποιες μπόρες.
Από το μεσημέρι και μετά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε έντονες βροχές όπως και στα ανατολικά νησιωτικά. Στις νότιες Κυκλάδες και στην Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια και όπως επίσης και στα περισσότερα τμήματα της δυτικής Ελλάδας.
Το βράδυ στη Θράκη θα έχουμε φαινόμενα και στην υπόλοιπη χώρα θα έχει ηρεμήσει.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 16 στα δυτικά και στους 11 με 16 στα βόρεια. Στην Κρήτη θα φτάσει τους 21 βαθμούς.
Στην Αττική θα έχουμε καταιγίδες ακόμη και με έντονο χαρακτήρα, αλλά μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης άστατο καιρό με τα πιο έντονα φαινόμενα να εντοπίζονται προς τα ανατολικά τμήματα. Η θερμοκρασία από 11 έως 13 βαθμούς.
Την Τετάρτη, θα έχουμε άστατο καιρό στην ανατολική Ελλάδα το πρωί και στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια. Από το μεσημέρι θα ανοίξει ο καιρός παντού και θα έχουμε φαινόμενα στα Επτάνησα.
Την Πέμπτη, ο καιρός χαλάει εκ νέου από τα δυτικά προς ανατολικά. Αναμένεται να έχουμε βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στη ΒΔ Ελλάδα.
Την Παρασκευή ο καιρός βελτιώνεται και προς το βράδυ λίγες βροχές στα ΝΔ της χώρας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου και για τον καιρό του Πάσχα