Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας από την περιοχή των Κεχριών στην Εύβοια.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο στην Τ.Κ. Κεχριών του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας. Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας και ανασύρθηκε μετά την καταπλάκωσή του από δέντρο στην Τ.Κ. Κεχριών του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 17, 2021
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΥ οι αρχές έλαβαν κλήση από την οικογένεια του θύματος γύρω στις πέντε σήμερα το απόγευμα, με τους οικείους του να ενημερώνουν πως λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Ακολούθησε η έρευνα των πυροσβεστών, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα σε δάσος της περιοχής χωρίς τις αισθήσεις του.