Ελλάδα

Τέμπη: Σπαρακτική έκκληση μάνας που ψάχνει το παιδί της – «Δεν είναι σε καμία λίστα»

Γονείς ακόμα περιμένουν να μάθουν τι έγινε με τα παιδιά τους στα Τέμπη. «Πατέρα έρχομαι», είπε ο Ντένις Ρούτσι αλλά λίγο μετά κόπηκε η γραμμή.

Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του γιου της, του 22χρονου Ντένις Ρούτσι, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο ματωμένο τρένο στα Τέμπη, απηύθυνε η μητέρα του έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22 της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, ενώ πρόσθεσε ότι μίλησε μαζί του στις 22:50. Στη συνέχεια ανέφερε πως γνωρίζει ότι ο γιος της μίλησε και με μια φίλη του στο messenger στις 23:08.

Όπως ανέφερε η μητέρα, από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν. Το παιδί της, όπως είπε, δεν βρίσκεται σε καμία λίστα, ούτε των τραυματιών, ούτε των αγνοούμενων, ενώ δεν γνωρίζει αν την ώρα τη σύγκρουσης βρισκόταν στη θέση του ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο 2ο βαγόνι που ήταν το κυλικείο. Σημείωσε επίσης ότι η ίδια έχει δώσει DNA και περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση.

Η γυναίκα έκανε έκκληση προς τα παιδιά που βρίσκονταν στο τρένο και επέζησαν, να της δώσουν έστω μια πληροφορία για το αν είδαν το παιδί της.

Υπενθυμίζεται πως η σύγκρουση σημειώθηκε στις 23:22.

Δείτε το βίντεο:

«Πατέρα έρχομαι»

Ο Ντένις Ρούτσι επέβαινε στο 5ο βαγόνι, όταν επικοινώνησε με τον πατέρα του λίγο πριν τη σύγκρουση των δύο τρένων, σύμφωνα με το MEGA.

«Πατέρα έρχομαι…» του είπε στο τηλέφωνο, αλλά λίγο μετά κόπηκε η γραμμή, ενδεχομένως και λόγω της σύγκρουσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέντε γνωστά μοντέλα για τα οποία θα πέσει η αυλαία το 2023
«Η θέση έμεινε κενή, κάποιος δεν γύρισε στη μητέρα του»: Το μήνυμα των φοιτητών του ΕΚΠΑ
Chevron Right