Ελλάδα

Χανιά: 14χρονος κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθητή του για παρενόχληση

Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων.

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ενός 14χρονου μαθητή από τα Χανιά, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο 50χρονος πατέρας του συμμαθητή του, προσπάθησε να τον παρασύρει μέχρι το σπίτι του όπου έναντι αμοιβής θα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το παιδί αρνήθηκε και αποκάλυψε στη μητέρα του τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά του συμμαθητή του.

Ειδικότερα, στην κατάθεσή του αναφέρει ότι πέρυσι το καλοκαίρι συνέβη κάτι ανάλογο. Ο μπαμπάς του συμμαθητή του τον προσκάλεσε στο σπίτι του με κάποιο πρόσχημα και εκεί φέρεται να προχώρησε σε θωπείες σε βάρος του.

Τότε, δεν είχε αναφέρει σε κανένα το παραμικρό. Αυτή τη φορά ωστόσο φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, αλλά και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός στη Μεθώνη
Η μεταμόρφωση της Σάνα Μαρίν: Nτίβα με στυλ στο Παρίσι (εικόνες)
Chevron Right