Ελλάδα

Τέμπη: «Πήραμε εντολή να μην ανοίξουμε το φέρετρο, η αδερφή μου είναι νεκρή»

Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα που ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ και ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Η αστυνομία ενημέρωσε και την οικογένεια της 28χρονης Ελπίδας ότι η νεαρή φοιτήτρια του ΑΠΘ είναι νεκρή. Ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στο ΑΠΘ με το μοιραίο τρένο που λίγο πριν τα μεσάνυχτα την περασμένη Τρίτη συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη σκορπίζοντας τον θάνατο και την οδύνη.

«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 28χρονης Ελπίδας. Μάλιστα, όπως είπε, έχει δοθεί εντολή στην οικογένεια «να μην ανοιχθεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει» τόνισε ο αδερφός της αδικοχαμένης Ελπίδας.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εθνικό πένθος και στην Αλβανία για την τραγωδία στα Τέμπη
Τέμπη: Έρευνα της Τροχαίας Λάρισας στα γραφεία του ΟΣΕ – Συνελέγησαν έγγραφα
Chevron Right