Ελλάδα

Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρο

Καλύτερη η εικόνα της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην Πάρο.

Η φωτιά που προκλήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας (22/04), στην Πάρο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα αφού είναι σε ύφεση, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση επί της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας στο νησί της Πάρου και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ακόμα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, το Πυροσβεστικό Σώμα ανέφερε τα εξής: «Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση επί της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας στο νησί της Πάρου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε συνέχεια προηγουμένου μηνύματος, στην πυρκαγιά της Πάρου, επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 Ε/Π, ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Νάξο 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ».

Πάρος Φωτιά, Πάρος, Φωτιά

Ήχησε το 112

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cyclades24.gr, λόγω των ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες αφού οι φλόγες ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Το ίδιο τοπικό μέσο μετέδωσε πως μήνυμα του 112 κάλεσε τον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή και να κατευθυνθεί προς την παραλία της Παροικιάς.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Πάρος Φωτιά, Πάρος, Φωτιά

Πάρος Φωτιά, Πάρος, Φωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μπήκα 50 στη Μουρμούρα και του χρόνου θα είμαι 62, ολόκληρη ζωή»
«Προσκύνημα» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Εκκλησίας
Chevron Right