Ελλάδα

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Γιάννη Μπουτάρη – Πλήθος κόσμου στο Δημαρχείο (Φωτογραφίες)

Σήμερα η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, σε προσκύνημα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης η σορός του.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μπουτάρη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 82 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Live το τελευταίο αντίο:

https://www.facebook.com/thestival.gr/videos/1637553613490642/

Στην κηδεία θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους.

simaies0_d6b17.jpg

Η σορός του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης θα εκτεθεί στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης έως τις 14:00 και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι λόγοι.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στη μνήμη του στα παρακάτω ιδρύματα (για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δωρεών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κλικ στο κάθε ίδρυμα).

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του Γιάννη Μπουτάρη, θα αποτεφρωθεί, επιλογή που είχε κάνει ο ίδιος εν ζωή. Άλλωστε, επί δημαρχίας του, παρά τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που συνάντησε, αγωνίστηκε για να προχωρήσει η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

boutaris8_7b862.jpg

boutaris7_5025b.jpg

boutaris6_44322.jpgboutaris5_203b3.jpgboutaris4_f4b82.jpgboutaris3_fa2d7.jpgboutaris2_1f622.jpgboutaris1_6261e.jpgboutaris0_7100f.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Το πέναλτι του Σαραβάκου βρήκε δοκάρι»: Η απόπειρα δολοφονίας του Βαρδή Βαρδινογιάννη από τη «17Ν»
Το Ιράν προετοιμάζεται για νέα πλήγματα - Κατασκευάζει «αμυντική σήραγγα»
Chevron Right