Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, μία γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, προσήχθη καθώς φέρεται ότι είχε στενή σχέση με το θύμα και ότι θεωρείται η βασική ύποπτη για το έγκλημα.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, έχοντας δεχτεί θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι στην πλάτη, γεγονός που σόκαρε την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που προσήχθη νωρίτερα βρίσκεται υπό ανάκριση, ενώ στην Ασφάλεια βρίσκεται και ο σύζυγός της.
Η ίδια φαίνεται να δικαιολογεί την παρουσία της στο σπίτι επειδή πήγαινε και βοηθούσε την 84χρονη τις καθημερινές της ανάγκες, όπως να της πάει τα ψώνια στο σπίτι.
Οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι την ημέρα της δολοφονίας, η εν λόγω γυναίκα -κάποια στιγμή- επισκέφτηκε το σπίτι της 84χρονης.
Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις πατημασιές που είχαν εντοπίσει μέσα στο σπίτι.
Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν πατημασιές πάνω στο αίμα της 84χρονης. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Η μαρτυρία στο στο iEidiseis
Λόγω της θέσης της, η γυναίκα είχε πρόσβαση στο σπίτι του θύματος και φέρεται να είχε αναπτύξει στενές σχέσεις μαζί της.
Ωστόσο, η εμπιστοσύνη αυτή φαίνεται να κατέληξε με τραγικό τρόπο, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζε πως η ηλικιωμένη φύλαγε χρήματα στο σπίτι της.
Ο ξαδελφος της 84χρονης, μιλώντας στο iEidiseis.gr ανέφερε πως παρακολουθεί «με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση της αγαπημένης του ξαφέλφης». Πρόκειται για τον μοναδικό συγγενή της που βρίσκεται στην περιοχή και είναι εκείνος που εντόπισε την 84χρονη δολοφονημένη στο σπίτι της και κάλεσε την αστυνομία.
«Μου είχε αναφέρει κατά καιρούς ότι είχε μία κοπέλα από την Αλβανία που είχαν κάποιες επαφές, αλλά δεν είχαν πολλά πολλά. Αυτό μου είχε δώσει να καταλάβω. Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση από την αστυνομία», είπε και πρόσθεσε:
«Ή ζωή της ξαδέρφης μου χάθηκε με τόσο βίαιο και άδικο τρόπο και δε γυρίζει πίσω. Το θέμα είναι ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι και να πιαστούν σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι έξω».