Ένας 28χρονος άνδρας τραυματίστηκε, την Κυριακή του Πάσχα (20/4), σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του από κροτίδα στη Ματαράγκα, στο Αγρίνιο, και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 28χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του από κροτίδα που έσκασε υπό συνθήκες που ερευνώνται.
Ο άνδρας διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Αγρινίου και από εκεί θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Πάτρας ή στο ΚΑΤ της Αθήνας, όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακρωτηριασμού δαχτύλων.
Η διακομιδή κρίθηκε απαραίτητη καθώς για την επέμβαση απαιτούνται τόσο εξειδικευμένος νευροχειρουργός όσο και μηχανήματα που δεν διαθέτει το Νοσοκομείο του Αγρινίου.