Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αθηνών, στην περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου, θα ισχύσει για τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4) και τη Μεγάλη Τρίτη (15/4).
Ειδικότερα, λόγω άμεσων εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ, από τις 21:00 της Μεγάλης Δευτέρας έως τις 06:00 της επομένης, αλλά και μεταξύ 11:00-12:00 της Μεγάλης Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του ο.α. 360 και της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών στην περιοχή του Χαϊδαρίου, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές παρακαλούν τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.