Ελλάδα

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: 80χρονος παιδίατρος (!) κατηγορείται για τον βιασμό 7χρονου κοριτσιού

Ο ηλικιωμένος από τη Γαλλία που κατηγορείται για τον βιασμό της 7χρονης στη Ρόδο, δήλωσε πως εργαζόταν ως παιδίατρος στο Παρίσι.
Βιασμός 7χρονης στη Ρόδο από 80χρονο
Φωτογραφία αρχείου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας ηλικιωμένος Γάλλος κατηγορείται για το βιασμό ενός κοριτσιού μόλις 7 ετών μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στη Ρόδο.

Το κοριτσάκι είναι μέλος οικογένειας επίσης από τη Γαλλία, η οποία έκανε διακοπές στην Ιαλυσό Ρόδου, στο ίδιο ξενοδοχείο με τον 80χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για τον βιασμό του παιδιού, εντοπίστηκε από τον πατέρα του κοριτσιού μέσα στο δωμάτιο της 7χρονης.

Όπως κατέθεσε η μικρή, ο 80χρονος την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Τον πατέρα της οικογένειας φαίνεται να ενημέρωσε ο αδερφός της 7χρονης, ο οποίος είδε ξαφνικά τον άνδρα να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και να προχωρά στις αρρωστημένες πράξεις του.

Το ακόμη πιο ανατριχιαστικό στην υπόθεση, αφορά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δηλώνει παιδίατρος στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 80χρονος κατάφερε να μπει μέσα στο δωμάτιο, καθώς τα παιδιά είχαν αφήσει ανοιχτές τις τρεις πόρτες του οικογενειακού διαμερίσματος του ξενοδοχείου.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (13/4) ενώπιον του εισαγγελέα Ρόδου, όπου του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για βιασμό ανήλικης κάτω των 12 ετών. Επίσης, ο κατηγορούμενος πέρασε και την πόρτα του ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ο Πάπας Φραγκίσκος σε ομιλία τους στους πιστούς στο Βατικανό Chevron Left
Πάπας Φραγκίσκος: Πρώτη ομιλία του σε πιστούς στο Βατικανό χωρίς χρήση οξυγόνου
Ανδρουλάκης: Όραμα του ΠΑΣΟΚ είναι η δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρευρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον 11ο  φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου «Αυτισμός - Ελπίδα». Chevron Right