Ελλάδα

Υποψήφιος δήμαρχος θύμα άγριου ξυλοδαρμού κουκουλοφόρων – Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης σε υποψήφιο δήμαρχο από κουκουλοφόρους.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις κουκουλοφόρους έπεσε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Νάκος Δημητράδης.

Μάλιστα η επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο –  ντοκουμέντο. Η επίθεση των κουκουλοφόρων έγινε έξω από το γραφείο του.

Στο βίντεο από το Status 107,7 διακρίνονται δύο άτομα τα οποία τον πλησίασαν φορώντας κουκούλες, στην εξώπορτα του γραφείου του στη Σίνδο και του επιτέθηκαν κάνοντας χρήση σωματικής βίας.

Στην καταγγελία του, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από αγνώστους. Ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στα social media, σημείωσε πως παρά τα «χτυπήματα που μου κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι, ευτυχώς είμαι καλά».

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Δημητριάδης πρόσθεσε πως η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ενώ ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η ΕΕ θέλει συμφωνία με ΗΠΑ - Η «στρατηγική» και το αντάλλαγμα 350 δισ. που ζητάει ο Τραμπ