Ελλάδα

Κρήτη: Νεκρός τουρίστας σε φαράγγι στα Χανιά

Περιπατητής εντόπισε νεκρό τουρίστα στα Χανιά Κρήτης.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, βρέθηκε περιπατητής στα Χανιά Κρήτης όταν νεκρό έναν 57χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το neakriti, ο άνδρας γερμανικής καταγωγής, εντοπίστηκε σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, από περιπατητή της περιοχής, ο οποίος άμεσα ειδοποίησε τις αρχές. Ήταν κρεμασμένος σε δέντρο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα. Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοχειρία.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του 57χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις αρμόδιες Αρχές σχετικά με τον θάνατο του 57χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μετάλλαξη Κένταυρος: Όλα όσα ξέρουμε – Τα συμπτώματα
Γιώργος Παπαδάκης: Η… μισή αλήθεια για τη διαδοχή του
Chevron Right