Ελλάδα

Αλλαγές στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: 12 περιοχές σε κίνδυνο μέχρι την Τετάρτη

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού. Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ, που εκδόθηκε την Κυριακή για την κακοκαιρία. Συγκεκριμένα έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού σε Κυκλάδες, Στερεά, Εύβοια, Σποράδες, Θεσσαλία, Μακεδονία, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Κρήτη, Γαύδο και Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους, και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά το νέο έκτακτο δελτίο καιρού: 

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Κυριακή (30-03-2025) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Επισημαίνεται πως οι διαφοροποιήσεις αφορούν κυρίως την Κρήτη, ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστούν και τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις) προβλέπονται κατά διαστήματα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (02-04-25).

Αναλυτικά:

Α. Στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες έως το μεσημέρι της Τρίτης (01-04-25).

Β. Στην ανατολική Θεσσαλία και τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα) έως το απόγευμα της Τρίτης (01-04-25).

Γ. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Χίου – Ικαρίας – Σάμου) έως και το βράδυ της Τρίτης (01-04-25).

Δ. Στην Κρήτη (κυρίως στη δυτική και τη νότια Κρήτη) και τη Γαύδο έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (02-04-25).

Ε. Στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (02-04-25).

LIVE η πορεία της κακοκαιρίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μεγάλη Παρασκευή αργία 2025 Chevron Left
Τι ισχύει με την αργία τη Μεγάλη Παρασκευή 2025