Ελλάδα

Θάνατος αστέγου σε εστιατόριο στην Ομόνοια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή

Για έμφραγμα κάνει λόγο ο ιατροδικαστής αναφορικά με τον θάνατο του αστέγου στην Ομόνοια.
Ομόνοια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 57χρονου άστεγου σε εστιατόριο στην Ομόνοια.

Κρίσιμη θεωρείται η ιατροδικαστική εξέταση, στην σορό του 57χρονου άστεγου, που μετέφεραν στα χέρια, έξω από εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, υπάλληλοι, καθώς αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με την αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, πως ο 57χρονος, Ρουμανικής καταγωγής, έπαθε έμφραγμα και έχασε τις αισθήσεις του. Στον αυχένα έχει εντοπίσει ένα κάταγμα, το οποίο μαζί με το τραύμα που είχε στο κεφάλι, συνάδει με πέσιμο από σκάλες, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

Ομόνοια: Καθάρισαν με χλωρίνη το εστιατόριο μετά τον θάνατο του αστέγου

Υπενθυμίζεται πως ο 57χρονος, όπως υποστήριξε ο ιδιοκτήτης και οι δύο υπάλληλοι, μπήκε στο κατάστημα για να πάει στην τουαλέτα, γλίστρησε στις σκάλες με αποτέλεσμα να πέσει από αυτές.

Κάμερα ασφαλείας τους έχει καταγράψει να τον βγάζουν από το εστιατόριο και να τον αφήνουν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενώ, στην συνέχεια καθάρισαν με χλωρίνη το εσωτερικό.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη και τους δύο υπαλλήλους οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η δικογραφία σε βάρος τους, αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Grand Hotel Chevron Left
Grand Hotel spoiler: Αυτό είναι το παρελθόν της Εριέττας - Επόμενα επεισόδια 31/3-4/4