Ελλάδα

Αυτός είναι ο ληστής των ξενοδοχείων – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του

Ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για ληστεία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον ληστή, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εργαζομένων σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Αττική, «χτυπώντας» πάντα τις νυχτερινές ώρες.

Η δράση του 37χρονου καταγράφεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Γλυφάδα, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος, Εξάρχεια και Σκαραμαγκά. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί πέντε ληστείες.

Ο δράστης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα, διέπραττε τις ληστείες από τον Μάρτιο του 2025. Για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε μισθωμένα οχήματα, τα οποία νοίκιαζε με πλαστά έγγραφα. Ταυτόχρονα, προσποιούμενος τον πελάτη, όπως βλέπουμε και σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr, έμπαινε στις υποδοχές των ξενοδοχείων και με την απειλή όπλου (το οποίο διαπιστώθηκε πως ήταν ρεπλίκα) απαιτούσε τα χρήματα του ταμείου από τους υπαλλήλους, τα οποία αφού άρπαζε, στη συνέχεια εξαφανιζόταν.

Έρευνα για εμπλοκή του ληστή και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και παρακολούθηση, εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη την περασμένη Παρασκευή (21/3). Κατά τη σύλληψη βρέθηκαν στην κατοχή του το πιστόλι ρέπλικα, πλαστά έγγραφα, κινητό τηλέφωνο και ναρκωτικά. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα από προηγούμενες ληστείες.

Ο δράστης μάλιστα αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους των ξενοδοχείων και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για ληστεία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξεταστεί η πιθανότητα εμπλοκής του σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη βοηθάει στον εντοπισμό του καρκίνου του παχέος εντέρου
Ρόδος: «Θησαυροφυλάκια» τα δύο σπίτια της πολεοδόμου - «Τούβλα» με μετρητά και στα παιδικά δωμάτια
Chevron Right