Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου – Νεοχωρίου, κοντά στο Μαλάκι, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός νεαρού ζευγαριού.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των δύο θυμάτων.
Οι οικογένειές τους, που ενημερώθηκαν για την τραγωδία, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν το ξαφνικό χαμό τους.
Το δυστύχημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια φίλων του ζευγαριού, οι οποίοι ακολουθούσαν με άλλο όχημα και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της μοιραίας σύγκρουσης.
Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι ξέφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.
Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και η συνομήλική του Κερασία Αλιμαντήρη είχαν παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και δυστυχώς, η ζωή τους κόπηκε πρόωρα.
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Η Τροχαία Βόλου εξετάζει τις καταθέσεις μαρτύρων και αναλύει το υλικό από κάμερες της περιοχής, ενώ θα διενεργηθεί και πραγματογνωμοσύνη στα εμπλεκόμενα οχήματα.