Ελλάδα

Γλυφάδα: Ηλεκτρικό SUV καρφώθηκε σε κατάστημα (βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη Γλυφάδα, όταν ηλεκτρικό SUV βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε βιτρίνα καταστήματος.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Γλυφάδα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν ηλεκτρικό SUV εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη βιτρίνα καταστήματος επίπλων, την ώρα που το κατάστημα βρισκόταν σε λειτουργία.

Το όχημα κατεδάφισε τη γυάλινη πρόσοψη και εισχώρησε για αρκετά μέτρα στον εσωτερικό χώρο, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.

Παρά την ένταση της σύγκρουσης, δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, καθώς από τύχη δεν υπήρχαν πελάτες ή εργαζόμενοι κοντά στη βιτρίνα τη στιγμή του ατυχήματος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που απομάκρυναν το όχημα, καθώς και γερανός για τη μεταφορά του.

Η οδηγός του SUV, ηλικίας 35-40 ετών, είναι καλά στην υγεία της, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
σούπερ μάρκετ καθαρά δευτέρα 2025 Chevron Left
Τα ανοιχτά και τα κλειστά σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα 2025