Ελλάδα

Πέθανε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Δήμητρα Ζώη

Η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Δήμητρα Ζώη, πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών.
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 67 ετών η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Ζώη, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε.

Η Δήμητρα Ζώη, η οποία ήταν Πρόεδρος του Β1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, υπήρξε εξαίρετη δικαστής, με ήθος και ευπρέπεια, ενώ ήταν άριστη νομικός, που ξεχώρισε για την αυταπάρνηση και την υπευθυνότητα, με την οποία υπηρετούσε τη Δικαιοσύνη.

Η Αντιπρόεδρος ΑΠ Δήμητρα Ζώη ξεχώρισε στην επαγγελματική της διαδρομή, για το γεγονός ότι, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, δεν έλειψε ούτε στιγμή από την έδρα ακόμη και του Ειδικού Δικαστηρίου, του οποίου ήταν μέλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί, στον ιερό ναό Αναλήψεως Βριλησσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΛΗΣΤΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Chevron Left
Μπαράζ ληστειών σε φαρμακεία της Αττικής: Μετά το Κερατσίνι, χτύπησαν και στου Ζωγράφου
Πάπας Φραγκίσκος: Νέα ενημέρωση από το Βατικανό - Προσευχές στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Chevron Right