Ελλάδα

Κλείνει το mega εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα

Η κατακόρυφη πτώση του εμβολιαστικού ρυθμού στην Πάτρα φέρνει το κλείσιμο του mega εμβολιαστικού κέντρου. 

Κλείνει το μέγα εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα στις 30 Σεπτεμβρίου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση με την εταιρεία λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί και το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ρυθμοί των εμβολιασμών έχουν πέσει αισθητά.

Σύμφωνα με το OPEN, ήδη αρκετοί στρατιωτικοί γιατροί που υπηρετούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο, έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στις μονάδες τους. Η σύμβαση με την εταιρεία δεν αναμένεται να ανανεωθεί καθώς στην Αχαΐα οι ρυθμοί των εμβολιασμών συνεχίζουν να παρουσιάζουν πτωτική τάση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στις αρχές Αυγούστου σημειώνονταν καθημερινά περίπου 1.400 εμβολιασμοί κατά του κορoνοϊό στην Αχαΐα, το νούμερο έχει πέσει κατά 50%, περίπου στις 750 ανά μέρα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν οι εμβολιασμοί και στην Αιτωλοακαρνανία, όπου τα άτομα που έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους είναι κατά 11% λιγότερα από τον μέσο όρο που καταγράφεται στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λευκορωσία: Στη φυλακή η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Μαρία Κολεσνίκοβα
Mad Clip: Το γκράφιτι του Hambas στο Μεταξουργείο (Φωτογραφίες)
Chevron Right