Ελλάδα

Σε καραντίνα τα μπαχαρικά «Ήλιος» – Βρέθηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού

Μια ακόμη βιομηχανία από τον κλάδο των ειδών διατροφής, έπληξε η πανδημία του κορονοϊού και άμεσα οι εργαζόμενοι τέθηκαν σε καραντίνα. 

Σε καραντίνα τέθηκε η εταιρεία μπαχαρικών «Ήλιος» μετά τον εντοπισμό 13 κρουσμάτων κορονοϊού.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλος της εταιρείας εμφάνισε συμπτώματα του κορονοϊού, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός.

Η εταιρεία, στο στάδιο της ιχνηλάτησης, έκανε μόνη της τεστ κορονοϊού στο προσωπικό του τμήματος παραγωγής και έτσι εντοπίστηκαν και τα υπόλοιπα 12 θετικά κρούσματα, που είχαν έρθει σε επαφή με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η εταιρεία έχει αναστείλει τη λειτουργία της από την Τετάρτη και 50 άτομα από το τμήμα παραγωγής βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η εταιρεία μπαχαρικών «Ήλιος» ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζοβάνα Φραγκούλη: Οι λόγοι που έφυγε για την Αμερική
Επιστρέφει στη Βουλή ο Κουρουμπλής - Παίρνει τη θέση του Παπαχριστόπουλου
Chevron Right