Ελλάδα

Αγωνία για 93χρονο κτηνοτρόφο στην Ηλεία

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές του νομού για τον εντοπισμό ενός 93χρονου κτηνοτρόφου στα ορεινά της νότιας Ηλείας, ο οποίος αγνοείται από χθες το απόγευμα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 93χρονος έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του στον οικισμό «μεροδέντρι», μεταξύ Μυρωνίων και Μίνθης, στα όρια των δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως, αλλά δεν επέστρεψε το βράδυ. Αμέσως ο γιος του και η νύφη του, οι οποίοι μένουν μαζί του, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Ανδρίτσαινας και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα απώλειας μνήμης. Στην περιοχή βρίσκεται και μονάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ενώ από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, και ο διοικητής ΠΥ Ηλείας, Δημήτρης Αντωνάκης.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωπαικό Συνέδριο για το μέλλον της ΕΕ
Θεσσαλονίκη: Μαχαιριές, ξύλο και τραυματίες σε επεισόδιο μεταξύ οπαδών
Chevron Right