Ελλάδα

Πάτρα: Μεταμεσονύχτιες εικόνες συνωστισμού στις πλατείες (photo)

Νέες εικόνες συνωστισμού έρχονται από την Πάτρα παρά τα επιβληθέντα μέτρα με στόχο την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Για ένα «ατέρμονο» παιχνίδι μεταξύ αστυνομίας και πατρινών κάνει λόγο η τοπική ιστοσελίδα PatrasTimes.gr, αναφέροντας πως οι τελευταίοι αψηφούν τόσο τον κίνδυνο του κορονοϊού, όσο και τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ και αφορούν στην προστασία από τον ιό. Όπως μεταδίδει το ίδιο Μέσο, η εικόνα αυτή αποτελεί την καθημερινότητα της πόλης αμέσως μετά τα μεσάνυχτα.

Χθες, προστίθεται, μετά το «κυνηγητό» των προηγουμένων ημερών στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως σειρά πήραν οι πλατείες με την πλατεία Γεωργίου να είναι αυτή που μετατράπηκε σε υπαίθριο στέκι δεκάδων ατόμων που με το ποτό στο χέρι συγχρωτίστηκαν, δημιουργώντας μία ακόμα εν δυνάμει υγειονομική βόμβα.

Ανάλογη είναι και η ανταπόκριση του dete.gr για το βράδυ του Σαββάτου (ώρα 12.40), με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως στην πλατεία Γεωργίου παρατηρήθηκε έντονος συγχρωτισμός, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία του μέσου:

patras ios plateia

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των νέων μέτρων που αποφάσισαν οι αρχές για την Πάτρα, η οποία εκτιμάται πως έχει αυξημένο ιικό φορτίο, τα καταστήματα υγειοομικού ενδιαφέροντος κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5:00.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η απάντηση της «Αυγής» στη ΝΔ
Λαμία: «Λουκέτο» και βαρύ πρόστιμο σε μπαρ για συνωστισμό
Chevron Right