Για ένα «ατέρμονο» παιχνίδι μεταξύ αστυνομίας και πατρινών κάνει λόγο η τοπική ιστοσελίδα PatrasTimes.gr, αναφέροντας πως οι τελευταίοι αψηφούν τόσο τον κίνδυνο του κορονοϊού, όσο και τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ και αφορούν στην προστασία από τον ιό. Όπως μεταδίδει το ίδιο Μέσο, η εικόνα αυτή αποτελεί την καθημερινότητα της πόλης αμέσως μετά τα μεσάνυχτα.
Χθες, προστίθεται, μετά το «κυνηγητό» των προηγουμένων ημερών στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως σειρά πήραν οι πλατείες με την πλατεία Γεωργίου να είναι αυτή που μετατράπηκε σε υπαίθριο στέκι δεκάδων ατόμων που με το ποτό στο χέρι συγχρωτίστηκαν, δημιουργώντας μία ακόμα εν δυνάμει υγειονομική βόμβα.
Ανάλογη είναι και η ανταπόκριση του dete.gr για το βράδυ του Σαββάτου (ώρα 12.40), με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως στην πλατεία Γεωργίου παρατηρήθηκε έντονος συγχρωτισμός, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία του μέσου:
Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των νέων μέτρων που αποφάσισαν οι αρχές για την Πάτρα, η οποία εκτιμάται πως έχει αυξημένο ιικό φορτίο, τα καταστήματα υγειοομικού ενδιαφέροντος κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5:00.