Ελλάδα

Προ των πυλών το 3ο Νο Finish Line

Τη σιγουριά ότι στο 3ο Νο Finish Line Athens, oι χιλιάδες δρομείς θα καλύψουν περισσότερα από 100.000 χιλιόμετρα και θα προσφέρουν παραπάνω από 50.000 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», εξέφρασαν οι διοργανωτές και οι πρεσβευτές, στην επίσημη παρουσίαση του αγώνα, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο θα γίνει για τρίτη χρονιά στην Αθήνα και οι πρεσβευτές της διοργάνωσης Γιώργος Καπουτζίδης και Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και η πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί» Δούκισσα Νομικού, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή ηλεκτρονικά στο www.nflathens.com ώστε να τρέξει ή να περπατήσει, όσο θέλει και όσο μπορεί, στο διάστημα από τις 10 ως τις 14 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Μαζί για το Παιδί βοηθάει πάνω από 30.000 παιδιά και ο φετινός σκοπός είναι να δοθούν τα χρήματα για εκπαίδευση.

Εκτός από τον 90ωρο και τον 24ωρο αγώνα, στο πλαίσιο του No Finish Line θα διεξαχθούν και δύο ακόμα αγώνες. Ο ένας είναι ο Nescafe Frappe Marathon που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά την Παρασκευή 12 Απριλίου και με ώρα έναρξης 19:00, γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα είναι ο πρώτος νυχτερινός μαραθώνιος αγώνας δρόμου 42,195μ. στην Ελλάδα. Ο δεύτερος είναι ο οικογενειακός αγώνας μίας ώρας HSBC Family Race 1h που θα γίνει για πρώτη φορά την Κυριακή 14 Απριλίου με ώρα έναρξης 11:00 και λήξης 12:00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σε όλους τους αγώνες:

www.nflathens.com

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η πρώτη Ουγγαρέζα «αγγελάκι» της Victoria's Secret
Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Στικούδη σε Alice Cooper (βίντεο)
Chevron Right