Η Ελένη Ζαρούλια φάνηκε ενοχλημένη από την παρουσία των δημοσιογράφων γύρω από το σπίτι της και κάλεσε την αστυνομία.
Σύμφωνα με το Mega η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάλεσε την αστυνομία ώστε να διώξει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το σπίτι τους στην Πεύκη.
Στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας Δίας μετά από κλήση που έγινε από την ίδια και είπε ότι οι δημοσιογράφοι την ενοχλούν.
Οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία των δημοσιογράφων και αποχώρησαν.
Υπενθυμίζεται, πως αντίστοιχη ενόχληση για την παρουσία δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του καταδικασμένου αρχηγού για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έδειξε και η κόρη του πριν λίγες ημέρες.
Συγκεκριμένα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου την Παρασκευή (9/10) μπουγέλωσε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του πατέρα της.
Κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.
Επισημαίνεται, ότι στο εν λόγω σπίτι μένει ο αρχηγός Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία όπου και περιμένουν τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο.
Επίσης, υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.