Ελλάδα

Κοζάνη: Ο Μητροπολίτης καλεί τους πιστούς να κοινωνήσουν με την ίδια λαβίδα

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Κοζάνη που βρίσκεται σε lockdown, καθώς ο Μητροπολίτης της περιοχής καλεί τον κόσμο να μεταλάβει με την ίδια λαβίδα.

Η Κοζάνη είναι σε lockdown λόγω κορονοϊού, αλλά ο Μητροπολίτης της περιοχής καλεί απτόητος τον κόσμο να κοινωνήσει από την ίδια λαβίδα.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, καλεί τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα «γιατί εκεί είναι το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου».

Στο κυριακάτικό κήρυγμά του στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε, γιατί εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου». Προέτρεψε δε, αυτούς «που αμφισβητούν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου το βλασθημούν, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν. Δεν πρόκειται να δουν Βασιλεία Θεού. Το είπε ο Κύριος δεν το λέω εγώ», είπε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γεννηματά: Συμπληρώνονται 39 χρόνια από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ
Σκυλί «προστατεύει» παιδί από την μητέρα του
Chevron Right