Ελλάδα

Πάτρα: Αψήφησαν το κρύο και έπιασαν τον σταυρό

Δεκάδες άτομα αψήφησαν το κρύο και έπεσαν στα παγωμένα νερά του βόρειου λιμανιού για να πιάσουν τον σταυρό.

Περισσότερα από 30 άτομα αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη της Πάτρας και βούτηξαν το πρωί στα παγωμένα νερά του βόρειου λιμανιού, για να πιάσουν τον σταυρό.

Τελικά, τον σταυρό τον έπιασε ένα 19χρονος, ο όποιος είχε βουτήξει άλλες πέντε φορές στο παρελθόν.

Αμέσως μετά ο 19χρονος παρέδωσε τον σταυρό στον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, ο οποίος με την σειρά του τού δώρισε έναν επιστήθιο σταυρό, ενώ στους υπόλοιπους που έπεσαν στην θάλασσα, ο μητροπολίτης τους δώρισε από μία εικόνα.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί η τελετή κατάδυσης του τιμίου σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και πλήθους πιστών.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καιρός: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλη τη χώρα
Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη
Chevron Right