Ελλάδα

Ελληνικό: Πλιάτσικο στο σπίτι του Αντιπτέραρχου που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στο Ελληνικό, διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Αντιπτεράρχου που δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το βράδυ της Πέμπτης άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα στο Ελληνικό, αφού έσπασαν ένα τζάμι, και έκλεψαν μία τηλεόραση.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξακριβώσουν τι άλλο πήραν μαζί τους οι διαρρήκτες, καθώς, δεν μπορεί να καταθέσει κάποιος ποια αντικείμενα λείπουν από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος πυροβόλησε χθες, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, τη σύντροφό του, μία γυναίκα , βουλγαρικής καταγωγής. Η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει, βαριά τραυματισμένη. Τόσο ο 87χρονος όσο και η 60χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου, λίγη ώρα αργότερα, κατέληξαν.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε Λίμερικ της Ιρλανδίας
Η Τράπεζα της Ρωσίας διατήρησε το βασικό επιτόκιο στο 7,75%
Chevron Right