Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Η περιοχή με έως 32 βαθμούς το Σάββατο – Ο καιρός μέχρι 13-14/11, πότε αλλάζει

Αρκετή ηλιοφάνεια στα νότια, αλλά και μπόρες στα ΒΔ της χώρας την Παρασκευή. Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ενώ στην Ευρώπη ο καιρός έχει αλλάξει για τα καλά, στην χώρα μας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ειδικότερα όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, από τις 13-14 Νοεμβρίου και μετά θα πέσει η θερμοκρασία σταδιακά και θα μπούμε σε ένα κανονικό φθινοπωρινό καιρικό περιβάλλον.

Πάντως για αύριο Παρασκευή θα έχουμε το πρωί όσο πιο δυτικά και βόρεια συννεφιές και στην Ήπειρο θα έχουμε βροχές τοπικού χαρακτήρα όπως και στα ΒΑ της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές στα ΒΔ θα ενταθούν και θα ξεκινήσουν και κάποιες καταιγίδες. Το βράδυ πάντως οι μπόρες θα γενικευτούν στα ΒΔ της χώρας φτάνοντας μέχρι και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία επίσης θα φτάσει το μεσημέρι στους 27 βαθμούς, στα νότια στους 30 και στα βόρεια από 19 έως 24. Στα ανατολικά νησιωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς και στα δυτικά τους 25.

Στην Αττική, ήλιος με σύννεφα το πρωί και το βράδυ θα πυκνώσουν χωρίς όμως φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά από το πρωί με μικρή πιθανότητα για ήλιο. Το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία και στα ΒΔ του νομού θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε επιδείνωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα έχουμε πολύ δυνατούς νοτιάδες (έως 9-10 μποφόρ) και φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες) σε Δυτική Ελλάδα, στην ΒΔ Πελοπόννησο και στα βόρεια τμήματα της Μακεδονίας.

Στα νότια πάντως θα έχουμε καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην Κρήτη το θερμόμετρο θα φτάσει ακόμη και τους 32 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπερκομματική συνάντηση στο Σύνταγμα μεταξύ Κασσελάκη, Παππά και Δούκα
Νέο μήνυμα Νετανιάχου: Περικυκλώθηκε η Γάζα, ένα βήμα πριν τη μεγάλη μάχη
Chevron Right