Ελλάδα

Ανατροπή στην Ηλεία: Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 48χρονου και όχι από τσίμπημα αράχνης

Ανατροπή στην αιτία θανάτου του 48χρονου στο Κατάκολο στην Ηλεία.

Ένας 48χρονος στο Κατάκολο Ηλείας, ο οποίος θεωρήθηκε πως πέθανε από το τσίμπημα καφέ αράχνης, τελικά πέθανε από στρεπτόκοκκο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα ο θάνατός του 48χρονου στην Ηλεία προήλθε από στρεπτόκοκκο και όχι από το τσίμπημα του καφέ αράχνης.

Παράλληλα, ένας ακόμη θάνατος σημειώθηκε στην περιοχή από το μικρόβιο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου, όταν ο 48χρονος που έκανε διακοπές στην περιοχή του Κατάκολου στην Ηλεία, ένοιωσε πόνους στο πόδι του, χωρίς να διαπιστώσει ότι τον έχει τσιμπήσει κάτι.

Το ιατρικό προσωπικό έκανε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8), η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επίδειξη, με συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Τελικά, ο 48χρονος πέθανε από στρεπτόκοκκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με θερμοκρασίες πάνω από 40 °C σε 30 σταθμούς - Πού «έφτασε» 42°C
Μάθιου Πέρι: Πέντε κατηγορούμενοι για τον θάνατο του ηθοποιού – Του έδωσαν 20 φιαλίδια κεταμίνης σε δύο μήνες
Chevron Right